KUKA ON VUODEN 2016 ESPOON YRITTÄJÄNAINEN?

Tunnetko naisen, joka vaikuttaa positiivisesti espoolaiseen naisyrittäjyyteen ja suhtautuu elämään asiaan kuuluvalla kepeydellä. Kuka on nainen, joka näyttää mallia, toimii esikuvana ja joka olisi sopiva vuoden 2016 espoolaiseksi yrittäjänaiseksi?

 
 
 
 
 

Lähetä ehdotuksesi viimeistään 24.4.2016.

Vastanneiden kesken arvomme espoolaisia palkintoja.

Vuoden yrittäjänainen seppelöidään Espoon Kulttuurikeskuksessa 13.5.2016. Jos haluat mukaan juhlimaan, laita postia kati@polyquality.fi, niin lisään sinut vieraslistalle.

Espoon Yrittäjänaiset perustettiin Esterin päivän aattona vuonna 2012. Yhdistyksemme sai alkunsa yhden tarmokkaan naisen kirjeestä, ja tämä nainen, Jaana Sorvali, valittiin vuonna 2013 ensimmäiseksi Espoon Esteriksi eli vuoden yrittäjänaiseksi. 2014 vuoden palkittu oli Katja Noponen, joka valittiin myös valtakunnalliseksi yrittäjänaiseksi 2014 sekä Espoon vuoden yrittäjäksi 2015. Vuonna 2015 Espoon yrittäjänaiseksi valittiin perheyrittäjä Katja Nikkari.

Tule tekemään Espoon Yrittäjänaisista itsesi näköistä verkostoa

Olemme osa Suomen Yrittäjänaisia ja jäsenenämme pääset nauttimaan mahtavien ihmisten seurasta sekä useista yrittäjänaisten eduista. Edustamme useita toimialoja, joten löydät joukostamme työkavereita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Ja ystäviä.

Meitä on moneksi, ja yhdessä osaamme kaiken.

Rahaa saa tulla, mutta hauskaa pitää olla.

Yhteistyökumppanit