TILAA KATSASTUSMUISTUTUS

Ei sitä nyt vaan voi aina muistaa, että koska se katsastus oikein pitäisikään hoitaa. Me voimme muistuttaa sinua. Tilaa muistutin ja saat kutsun katsastukseen haluamanasi ajankohtana - ilman, että sinun täytyy sitoutua mihinkään. Muistutuksen saat kaikista henkilö- ja pakettiautoista joiden omistajaksi tai haltijaksi sinut on merkitty. Muistutus tupsahtaa sähköpostiisi tai tekstiviestinä.

Löydämme hallinnassasi olevat autot nimi- ja osoitetietojesi perusteella. Jätäthän ne siis oikein, niin onnistumme muistuttamisessa.

* Täytä nämä kentät, jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan

Tulet saamaan sähköpostiisi viestin, jota klikkaamalla tilaus vahvistetaan.

Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Kirjoita voimassaoleva sähköpostiosoite
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Haluan vastaanottaa katsastusmuistutuksen sekä muuta ajankohtaista tietoa K1 Katsastuksentuotteista ja palveluista:
Tässä tarkoituksessa K1 voi luovuttaa yhteistyökumppaneilleen yhteystietosi ja tietoja ajoneuvossasi havaituista vioista. Yhteistyökumppanimme voivat toimittaa sinulle esimerkiksi tarjouksia ajoneuvon huoltoon tai korjauksiin liittyen, tarjouksia ja informaatiota auton ruostesuojauksesta, ajoneuvovakuutuksiin liittyvää informaatiota tai muuta liiketoimintaamme liittyvää tietoa. Mitkään yhteistyökumppaniemme tarjoukset tai viestit eivät ole sitovia, eivätkä edellytä sinulta mitään ostoja. Luovutamme asiakastietojamme vain kumppaneille, joiden kanssa meillä on sopimussuhde, ja edellytämme kumppaneiltamme lain määräämää tietosuojatasoa.